Vincekovo i Skupština za 2015.

U subotu, 23. siječnja 2016. na OPG POSARIĆ u zlatarskom Puljku održana je proslava ovogodišnjeg Vincekova i redovna godišnja Skupština za 2015. godinu.
Program je počeo u 14 sati uz kuhano vino i domaće kobasice koje su napravili članovi Udruge Katica Posarić i Davor Malec.

Pod dirigentskom palicom”biškupa” Jure Sremca uz asistenciju Ankice Kuštović domaćin Joža Posarić orezao je nekoliko trsova i nakitio ih kobasicama uz želje za dobar ovogodišnji urod.
Nakon obreda u vinogradu održana je redovna godišnja Skupština za 2015. godinu. Na izvješća i planove nije bilo primjedbi ni komentara i usvojena su jednoglasno.

U sklopu rasprave bilo je govora o razvojnim projektima financiranim iz europskih fondova na koje se vrše prijave putem LAG-a, te o opsegu takvog posla. Također, govorilo se o tečaju za upotrebu pesticida koji su obvezni završiti svi poljoprivrednici.

Nakon Skupštine priređen je domjenak i zabavni program koji je naravno, vodio nezamjenjivi Juraj Sremec – GE.

Na Vincekovu su u Udrugu upisana i četiri nova člana, trojica ispod trideset godina starosti, što je obzirom na prosječnu starost članstva lijep podatak za početak nove vinogradarske godine.

Response code is 404

Poziv na skupštinu

Materijali Skupština za 2015.

 

%d blogeri kao ovaj: